Magento

PDFPrintenE-mailadres
Magento e-commerce professionals
Beschrijving

Zoekt u een e-commerce partner met verstand van zaken? Samen gaan wij voor het beste resultaat.
 
 
ecommerce 

Magento E-commerce

Magento is het succesvolle e-commerce platform met wereldwijd miljoenen gebruikers. De onbegrensde mogelijkheden maakt Magento de perfecte keuze voor elke ondernemer.


b2b 

Magento B2B webshop

ServiceVerkoop.eu realiseert krachtige Magento B2B webshops, direct gekoppeld aan uw ERP pakket. Verhoog de efficiency en voorkom fouten door processen te automatiseren.


dev 

Magento ontwikkeling

ServiceVerkoop.eu realiseert e-commerce oplossingen op basis van Magento. Wij ontwikkelen en optimaliseren webshops volgens de hoogste standaarden en vertalen uw visie in succesvolle oplossingen.


design 

Magento design

Een conversiegericht Magento design is de basis van het succes van uw webshop. Wij ontwerpen doordachte responsive designs passend bij uw organisatie. Altijd volgens de laatste trends waarbij wij een optimale gebruikerservaring garanderen.


conversie 

Magento e-commerce optimalisatie

E-commerce optimalisatie is een continu proces met als doel de conversie structureel te verhogen. Vaak kunnen met kleine aanpassingen grote resultaten worden behaald. ServiceVerkoop.eu optimaliseert Magento webshops en zet uw bezoekers om naar kopers.


koppelingen 

Magento koppelingen

ServiceVerkoop.eu koppelt Magento aan uw ERP pakket of boekhoudsysteem zoals Unit4 Multivers, ExactOnline, AccountView of SAP Business One. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem contact met ons op.

 

 


Magento webshop realisatie

 

ServiceVerkoop.eu bestaat uit een team van gedreven e-commerce professionals. Wij ontwikkelen en optimaliseren Magento webshops volgens de hoogste standaarden en vertalen uw visie in succesvolle oplossingen.

Wij werken met veel passie om de beste resultaten voor onze klanten te behalen. Met onze kennis van e-commerce en Magento streven wij naar perfectie en bouwen wij webshops gemaakt voor succes! ServiceVerkoop.eu is een transparante organisatie met korte lijnen en heldere communicatie. Wij komen na wat we beloven, leveren op tijd en geloven in langdurige samenwerking met onze relaties.
 
 


Onze diensten


ecommerce
Magento webshop ontwikkeling

ServiceVerkoop.eu realiseert e-commerce oplossingen op basis van Magento. Wij ontwikkelen en optimaliseren webshops volgens de hoogste standaarden en vertalen uw visie in succesvolle oplossingen.

Magento is het meest gebruikte e-commerce platform wereldwijd en biedt u alle mogelijkheden om succesvol te ondernemen. De hoge mate van flexibiliteit, schaalbaarheid en krachtige back-end functies maken Magento tot het e-commerce platform waarmee u nu en in de toekomst klaar bent voor verdere groei. ServiceVerkoop.eu ontwikkelt al sinds 2009 hoogwaardige Magento webshops waarbij kennis, transparant werken en de kwaliteit van ons werk voorop staan.

 

b2b
Magento B2B webshop

Magento heeft volop mogelijkheden om ingezet te worden als B2B webshop. Hierbij zullen uw klanten op een andere manier benaderd moeten worden dan bij een reguliere B2C oplossing. Denk hierbij aan staffelkortingen, individuele betalingscondities en het snel en efficiënt kunnen plaatsen van grote orders.

Ook zien we dat er vaak gebruik wordt gemaakt van een extern ERP pakket waarin allerlei noodzakelijke informatie voorhanden is welke gekoppeld dient te worden. Met een Magento B2B webshop heeft u een krachtige e-commerce oplossing in handen waarmee veel van deze zaken gerealiseerd kunnen worden. Uw klanten beter bedienen met een Magento B2B webshop? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 


design
Magento design

Een conversiegericht Magento maatwerk design is de basis van het uiteindelijke succes van uw webshop. Een professioneel design sluit aan bij uw doelgroep, is conversiegericht en verleidt bezoekers op meerdere manieren om tot aankoop over te gaan.

ServiceVerkoop.eu ontwikkelt en optimaliseert Magento webshops op basis van maatwerk responsive designs. Meer dan 50% van de traffic komt tegenwoordig uit mobiele apparaten. Door gebruik te maken van een responsive design krijgen uw bezoekers een optimale gebruikerservaring op elk apparaat. Ook kan het in veel gevallen de conversie van uw webshop aanzienlijk worden verbeterd door gebruik te maken van een design upgrade. Hierbij zullen wij uw webshop onderzoeken op zwakke punten in het design en waar nodig verbeteren.

 

koppelingen
Magento koppelingen

Wanneer u gebruikt maakt van een ERP pakket of boekhoudsysteem is het mogelijk deze te koppelen met uw Magento webshop. Het grote voordeel is de hoge mate van efficiënt werken waardoor veel tijd wordt bespaard en fouten worden voorkomen.

Enkele voordelen van het koppelen van Magento met uw huidige ERP pakket zijn: Automatische orderverwerking, realtime synchronisatie van voorraden, informatie van bestaande klanten kan worden overgezet naar Magento, individuele prijsafspraken met klanten die van kracht zijn bij B2B oplossingen kunnen veelal worden gehandhaafd. Er zijn ook veel gestandaardiseerde Magento koppelingen op de markt, hierbij kunnen veel van uw wensen prima worden gerealiseerd. ServiceVerkoop.eu heeft inmiddels meerdere klanten succesvol gekoppeld aan diverse ERP pakketten.

 


dev
Magento extensie beheer en ontwikkeling

Voor Magento zijn zeer veel extensies beschikbaar waarmee uw webshop op veel vlakken uitgebreid kan worden. Denk hierbij aan extensies om de SEO, usability en conversie van uw Magento webshop te verbeteren. Ook het koppelen van uw webshop met payment providers, vervoerders of fulfilment partijen behoort tot de mogelijkheden. ServiceVerkoop.eu heeft uitgebreide kennis op dit vlak en adviseert u graag over de mogelijkheden.

Indien u een specifieke wens heeft waar nog geen standaard extensie voor beschikbaar is, kunnen we deze op basis van maatwerk realiseren. ServiceVerkoop.eu werkt uitsluitend met in-house developers en wij programmeren altijd volgens de hoogste standaarden. Hierdoor garanderen wij technisch goed werkende extensie die volledig voldoet aan uw verwachtingen.

 

conversie
Magento e-commerce optimalisatie

Magento e-commerce optimalisatie heeft als doel bezoekers om te zetten in kopers. De e-commerce branche is sterk onderhevig aan verandering en als webshop eigenaar zult u dan ook constant moeten innoveren om maximale resultaten te behalen.

Magento e-commerce optimalisatie zorgt ervoor dat u voorop blijft lopen in de markt qua ontwikkelingen en verbetert de customer journey. E-commerce optimalisatie is een continu proces met als doel de conversie van uw webshop structureel te verhogen. U kunt hierbij denken aan het gebruiken van nieuwe extensies, maar ook aan het optimaliseren van interne processen die de gebruikerservaring verbeteren. ServiceVerkoop.eu weet als Magento e-commerce specialist hoe we bezoekers om kunnen zetten in kopers. Benieuwd naar onze werkwijze? Neem contact met ons op.

 


support
Magento support

ServiceVerkoop.eu hecht veel waarde aan tevreden klanten die de basis vormen van ons gezamenlijk succes. Daarom voorzien wij u graag van uitgebreide en klantvriendelijke support.

Onze medewerkers helpen u graag bij vragen over uw Magento webshop, het geven van e-commerce consulten maar ook bij dringende zaken staan wij voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken of gebruik maken van ons support systeem per mail, in beide gevallen wordt u adequaat en snel geholpen. Wij hanteren een vast uurtarief van € 85,- waarbij u gebruik kunt maken van onze diensten. Heeft u extra wensen met betrekking tot support? Of wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van een vast gesteld aantal uren per maand voor optimalisatie of development? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

snelheid
Magento snelheid optimalisatie

De snelheid van uw Magento webshop is tegenwoordig een zeer belangrijke factor waarmee u het verschil tussen u en uw concurrent kunt maken. Bezoekers stellen steeds hogere eisen, ook waar het gaat om de laadsnelheid van pagina’s. Een snelle webshop betekent meer traffic, meer pageviews per bezoeker, een lagere bounce rate en dus een verbetering in de conversie. Magento snelheid optimalisatie is dan ook een belangrijk onderdeel om de conversie van uw webshop de verhogen. ServiceVerkoop.eu heeft diverse Magento webshops vergaand geoptimaliseerd op snelheid en onze resultaten spreken voor zich.

Scoort uw webshop lager dan 85 punten in Google PageSpeed Insights? Onze Magento snelheid optimalisatie garandeert een score van minimaal 90/100 punten

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.