vBulletin professional

PDFPrintenE-mailadres
vBulletin professional

Verkoopprijs: 400,00 €
Korting
Standaard prijs:
Beschrijving

ServiceVerkoop is de enige vBulletin professional van Nederland.
ServiceVerkoop gelooft in focus en doet waar we goed in zijn: het ontwikkelen en optimaliseren van succesvolle vBulletin websites.

vBulletin de perfecte keuze voor elke ondernemer.

Zoekt u een vBulletin partner met verstand van zaken? Samen gaan wij voor het beste resultaat.

vBulletin design

Een conversiegericht vBulletin maatwerk design is de basis van het uiteindelijke succes van uw website. Een professioneel design sluit aan bij uw doelgroep, is conversiegericht en verleidt bezoekers op meerdere manieren om tot aankoop over te gaan.

 

ServiceVerkoop ontwikkelt en optimaliseert vBulletin websites op basis van maatwerk responsive designs. Meer dan 50% van de traffic komt tegenwoordig uit mobiele apparaten. Door gebruik te maken van een responsive design krijgen uw bezoekers een optimale gebruikerservaring op elk apparaat. Ook kan het in veel gevallen de conversie van uw website aanzienlijk worden verbeterd door gebruik te maken van een design upgrade. Hierbij zullen wij uw website onderzoeken op zwakke punten in het design en waar nodig verbeteren.

 

vBulletin extensie beheer en ontwikkeling

Voor vBulletin zijn zeer veel extensies beschikbaar waarmee uw website op veel vlakken uitgebreid kan worden. Denk hierbij aan extensies om de SEO, usability en conversie van uw vBulletin website te verbeteren. Ook het koppelen van uw payment providers, vervoerders of fulfilment partijen behoort tot de mogelijkheden. ServiceVerkoop heeft uitgebreide kennis op dit vlak en adviseert u graag over de mogelijkheden.

Indien u een specifieke wens heeft waar nog geen standaard extensie voor beschikbaar is, kunnen we deze op basis van maatwerk realiseren. ServiceVerkoop werkt uitsluitend met in-house developers en wij programmeren altijd volgens de hoogste standaarden. Hierdoor garanderen wij technisch goed werkende extensie die volledig voldoet aan uw verwachtingen.

 

VBulletin Templates en PHP/HTML aanpassingen
serviceverkoop bewerkt, ontwerpt en ontwikkelt professionele templates op maat.
Tevens het ontwikkelen van een forumportaal van vBulletin is mogelijk. aanpassen in html en php tot het geheel naar eigen smaak werkt en oogt zoals u dat wilt!

vBulletin ontwikkeling

ServiceVerkoop realiseert oplossingen op basis van vBulletin. Wij ontwikkelen en optimaliseren websites volgens de hoogste standaarden en vertalen uw visie in succesvolle oplossingen.

Alle soorten bewerking van deze software
Ook als u alleen een portaal template wilt laten ontwerpen of ontwikkelen is dat mogelijk.
Lid van de officiele vBulletin ontwikkel en ontwerp website vBulletin.org sinds 2001.

  • Lage prijs, hoge kwaliteit
  • Efficiente ondersteuning in het bepalen van uw design
  • Vlotte oplevering
  • Ondersteuning in uw marketing en productpositionering

voorbeeld: www.vbulletin.com en www.vrouwenpower.nl

 

vBulletin support

ServiceVerkoop hecht veel waarde aan tevreden klanten die de basis vormen van ons gezamenlijk succes. Daarom voorzien wij u graag van uitgebreide en klantvriendelijke support.

Bij vragen over uw vBulletin website staan wij voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken of gebruik maken van mail, in beide gevallen wordt u adequaat en snel geholpen. Wij hanteren een vast uurtarief van € 60,- waarbij u gebruik kunt maken van onze diensten. Heeft u extra wensen met betrekking tot support? Of wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van een vast gesteld aantal uren per maand voor optimalisatie of development?

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.