ServiceVerkoop.eu - Photoshop cursus beginner
 • Shameless Promotion

 • Photoshop cursus beginner


  PHOTOSHOP CURSUS BEGINNER

  In de cursus Photoshop beginner leer je je digitale foto's zelf bewerken tot perfecte plaatjes.

  Je leert hoe je digitale foto's kunt corrigeren door kleur, contrast en helderheid aan te passen.

  Je leert ook hoe je je foto''s zo kunt manipuleren dat je een eigen interpretatie aan een beeld geeft.

  In de cursus Digitale beeldbewerking ga je meteen zelf aan de slag. Je leert digitale beelden bewerken en manipuleren op de computer en je eigen digitale fotoalbum maken.


  Voor wie is de cursus Photoshop beginner bestemd
  Heb je een digitale camera en zin om met je digitale foto's aan de slag te gaan, dan is deze cursus echt iets voor jou! De cursus start op beginnersniveau en is dus door iedereen prima te volgen. in korte tijd leer je digitale foto's bewerken, alsof je nooit anders hebt gedaan.


  Dit leer je tijdens de cursus Photoshop beginner
  Het doel van deze cursus is dat je met plezier aan de slag kunt gaan met je digitale afbeeldingen. Je leert met welke technieken je je foto's kunt verfraaien en aanpassen. Aan de cursus is bovendien een extra onderdeel toegevoegd. In dit deel leer je op eenvoudige wijze van je eigen digitale foto's een schitterend fotoalbum samen te stellen.


  Basisbewerkingen
  Je leert kleuren aanpassen, bijvoorbeeld om rode ogen of overbelichting te corrigeren. Ook laat de cursus je zien hoe je foto's vergroot, verkleint en uitsnijdt.


  Geavanceerde technieken
  Later komen de meer geavanceerde technieken aan bod, zoals foto's manipuleren en samenvoegen, maskers en lagen, tekenen van objecten en het omgaan met zogenaamde filters. Je leert hoe je bepaalde onderdelen van je foto kunt verbergen of juist meer onder de aandacht kunt brengen. Er zijn ontelbaar veel effecten die je kunt toepassen op je foto's. Door veel oefenen en experimenteren leer je hoe filters zich gedragen en wat jij de mooiste en leukste effecten vindt.


  Je foto's op internet
  Daarnaast leer je hoe je foto's op cd-rom, dvd of op een eigen internetsite kunt zetten. Zo maak je een digitaal fotoalbum of deel je foto's via internet met anderen! Met behulp van de uitgebreide cursus leer je het snel en eenvoudig.

  Studieduur en lesgeld
  Cursus Digitale beeldbewerking, met software PhotoShop


  Studieduur 2 dagdelen van 4 uren
  Lesgeld per dagdeel 50,-
 • Voorwaarden