ServiceVerkoop.eu - Online Factuursysteem
 • Shameless Promotion

 • Online Factuursysteem

  Het factuursysteem is ontworpen om het beheren van uw klanten en facturen zo makkelijk mogelijk te houden!
  Door de makkelijk te begrijpen interface weet u binnen korte tijd hoe het systeem precies werkt!

  Beheren van facturen
  Het beheren van facturen is nog nooit zo makkelijk geweest! Veel aanpasbare opties en features zorgen ervoor dat u geheel de vrije hand heeft!


  Beheren van Offertes
  Met het factuursysteem is het ook makkelijk om offertes te maken! Het werkt exact hetzelfde als de facturen, maar de opmaak is verschillend evenals de nummering!


  Compleet webbased!
  Het factuursysteem wordt op de webserver (Cloud) geļnstalleerd, het factuursysteem is hierdoor overal ter wereld te benaderen. Het webadres ziet er ongeveer zo uit:


  http://www.uw-domeinnaam.nl/facturen


  Extra features
  Tarieven
  Extra features
  Verschillende belastingtarieven mogelijk


  Met het factuursysteem is het mogelijk om met diverse belastingtarieven te werken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor: 0%, 6% of 21% BTW.


  Betaaldag
  Al het harde werken mag niet onbeloond worden (als dat wel het geval is, doet u iets niet goed!). Houd betalingen in de gaten om de facturen af te sluiten, draai rapporten uit en zorg op tijd om een herinnering te sturen naar de klant!


  Flexibel in formaten
  Het factuursysteem kan facturen genereren in HTML maar ook in een mooi PDF formaat!


  Pas de Factuur layout aan!
  Het kan zijn dat u de standaard lay-out niet goed genoeg vind! U kunt hem zelf geheel aanpassen, maar u kunt dit ook door Recom-Design laten doen. Neem hiervoor contact met ons op via de contact pagina.


  Facturen makkelijk terugvinden
  Bent u op zoek naar een factuur? Geen probleem, door de geavanceerde zoekfunctie vind u het juiste factuur terug! Zoek op datum, klant, totaalbedrag of zelf op een zoekwoord tag.


  Backup
  Een backup is tegenwoordig standaard, bij het factuursysteem dus ook. Echter kunt uzelf ook backup opslaan vanuit het factuursysteem. Hierdoor bent u 100% zeker dat u geen gegevens verliest!


  Ondersteuning
  Uiteraard biedt Serviceverkoop een goede ondersteuning voor het factuursysteem.

  kosten €125.- inclusief 1 jaar hosting en domeinnaam
 • Voorwaarden